Panhuis Wijnen
/

 

 

Ons verhaal

Sophie Panhuis

Sophie Panhuis

Ik ben Sophie Panhuis en ik ben 22 jaar oud. Ik zit momenteel in het vierde jaar van de studie European Studies. Toen mijn zusje en ik deze wijnen voor het eerst ingeschonken kregen, waren we direct verkocht. De smaken zijn heerlijk en het verhaal achter de wijnen maakt het voor mij nog meer bijzonder.

Fleur Panhuis

Fleur Panhuis

Mijn naam is Fleur, ik ben 19 jaar oud en ik zit nu in het derde jaar van de studie Communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Met dank aan L’enfant Terrible BE hebben mijn zus en ik de kans gekregen om onze eigen business te starten.

De eerste fles L’enfant Terrible die ooit ons huis heeft betreden, hebben we samen met onze vader en moeder op een zonnige lentedag in de tuin opgedronken. Wij waren zo onder de indruk van de verfijnde, complexe bubbels, hier moesten wij meer mee doen. 

Hetgeen dat de wijnen die we verkopen voor ons zo bijzonder maakt, is dat het voor ons naar thuis smaakt, maar het tegelijkertijd doet denken aan onze favoriete vakantiebestemming. Het doet ons denken aan alle fijne dingen in het leven. Wij verkopen bij Panhuis Wijnen slechts wijn met ervaring. Wijn waardoor je het gevoel hebt dat de avond nog dagen duurt, en waarvan je nog dagen kan genieten. Ons doel is om deze ervaringen met jullie te delen.